Cristi Nica, managerul CSM Ploiesti lamureste situatia eliminarii fostului petrolist Tavi Grigore. Intra sa vezi ce spune acesta

f_200_200_15658734_00_images_2012_sport_tavi_grigore.jpgUnul dintre cititorii Incomodph.ro, pe numele de facebook Dragos Burghezu, ne-a atras atentia ca Octavian Grigore a fost dat afara de la CSM Ploiesti, din functia de antrenor al echipei de fotbal, fapt cu care nu era de acord. Asa cum am promis, am luat legatura cu Cristi Nica, managerul sprotiv al CSM Ploiesti pentru a aduce lamuririle cerute de cititorul nostru. Nu vreau sa monopolizez discutia pentru ca Nica a raspuns punctual la intrebarile noastre si a facut-o in asa fel incat speram ca a lamurit situatia. Daca Tavi Grigore se va simti nedreptatit ii asteptam dreptul la replica, dar pana atunci va invit sa cititi punctul de vedere al lui Cristi Nica:

“Unul dintre motivele pentru care Octavian Grigore a fost indepartat din functia de antrenor al echipei de fotbal, tine de considerente financiare. Suntem inr-o restructurare totala a clubului si incercam sa reducem, pentru ca se pare anul viitor bugetul nu va mai fi la nivelul acesta si trebuie sa supravietuim.

f_200_200_15658734_00_images_2012_sport_normal_nicafoto.jpgAnul trecut am avut undeva la 11 milioane de lei, daca nu ma insel, iar anul acesta se pare ca va fi undeva la 50-60% din cauza a ceea ce se intampla in oras. Stiti foarte bine, situatia liniilor de tramvai care daca nu vor fi finalizate pana lasfarsitul anului vor fi platitie din bani publici( n.r.- in cazul in care liniile de tramvai nu vor fi finalziate pana la 31 decembrie 2015, primaria Ploiesti nu va mai primi bani din fondurile europene si va trebui sa achite integral costurile ulterioare).

Al doilea motiv tine de criteriile sportive. Salariul domnului Tavi Grigore era undeva la 4.400 lei brut. Domnul Tavi Grigore, tot respectul pentru ce a fost, este un antrenor ok, dar pentru o echipa de Liga a VI-a, cu copii care s-au antrenat de la 8 ani, la care ai oarecari pretentii, sa joace cu unii care sincer sa fiu, improrpiu spus, dai cu goarna prin sat : haideti ca avem meci la ora 11.00 si sa fii pe locul IV la 8 puncte de prima clasata din punctul meu de vedere este o contraperformanta. Din punctul meu de vedere, niste copii care fac antrenament aproape in fiecare zi sa joace cu unii dela tara si sa ne bata aia… Sincer sa fiu ii batem numai cu echipamentul si cu pregatirea fizica, nici nu trebuie sa jucam. Adica avem un centru de copii si juniori care a functionat, s-au cheltuit undeva la 3,2 miliarde lei vechi salarii pe anul trecut si functioneaza de vreo 7-8 ani si nu avem nimic. Dai cu tunul ca sa gasesti un jucator care sa joace la Liga a III( Divizia C), poate la judet. Atunci de ce sa cheltuim banii?

Trebuie facuta o analiza pertinenta: mai functionam, ridicam nivelul sau nu mai cheltuim 3 miliarde?

Momentan de echipa se va ocupa Marcel Catinca, pentru ultimul meci din acest campionat, iar in pauza competitionala, alaturi de Lucica Radulescu sa gandim strategia. E clar ca vom merge pe performanta si nu se pune problema desfiintarii echipei. Este posibil ca, pe o anumita strategie, Tavi Grigore sa revina”.

Comentarii   

+1 #9 Zyxy 30-11-2015 20:32
BUNA ZIUA!
Sant un iubitor al fotbalului prahovean si ma uit cu stupoare cum sunt denigrate valorile noastre, in speta simbolul petrolist Octavian GRIGORE. E lesne de inteles ca nu pot sa-mi dau numele pentru ca nu am logistica necesara pentru a ma lupta cu "ciocoii noi " din fotbal si cu sustinatorii dumnealor din umbra.D-l Grigore s-a opus pe fata si a platit prin demitere.Argumente:
1. argumentul financiar - nu sta in picioare: d-l Grigore=4400 lei brut - va rog verificati salariul nou infiintatului post de manager sportiv( d-l NICA) CARE ESTE DE APROX 4400 LEI BRUT( 3000 lei net)
2. valoarea adversarilor - nu comentez! -d-l NICA "nu prea serveste meciurile echipei de care raspunde" deci vorbeste din auzite
3. argumente SPORTIVE :
- 4 copii nascuti 96-97" plecati odata cu d-l Bucurel la ASTRA, se antreneaza cu echipa mare( 2 au debutat deja)
- 2 copii plecati la PETROLUL se antreneaza cu echipa mare( unul este Velisar Mihai -n. 1998)
- din echipa de seniori a CSM-ului(am inteles ca TOTI seniorii au fost impiedicati sa se antreneze si n-au jucat in meciul de cupa cu Petrolul Baicoi , de sambata,pierdut de junii CSM cu 1-0 (cred ca nu s-a dorit continuarea in Cupa Romaniei- altfel e de neinteles decizia d-lui manager sportiv Cristi Nica)sunt cel putin 3 jucatori :MOISE, CISMARU, PETCULESCU- crescuti de club- care au activat la echipe de ligi superioare- si care au acceptat proiectul de a forma la CSM o echipa competitiva
4. domnul NICA uita esentialul: FOTBALUL este un sport, unul pierde, unul castiga- pentru echipa asta de seniori adunata la sfarsitul verii, jucand uneori pe maidane sau terenuri in panta( apropo cum s-a omologat terenul de la Pleasa?)ceea ce a realizat d-l GRIGORE este ceva fantastic --- si de aici concluzia mea ca in Ploiesti daca VREI SA REALIZEZI CEVA -ESTE UTOPIE.
5.Nu vad care este amestecul liniilor de tramvai cu sportul?? Poate d-l Nica ne poate lumina si pe noi (a platit cumva cineva pentru intarzierea lucrarilor si noi , ploiestenii nu stim?)
6. am tot respectul pentru cariera d-lui CRISTI Nica ,dar de aceasta data a cam luat-o pe aratura ,motiv pentru care consider ca salariul dansului ar trebui cedat d-lui Grigore PENTRU A SE INTOARCE LA ECHIPA si pentru a scoate fotbalisti din copiii centrului si ai propulsa in esaloanele superioare.
Domnule Nica, d-lor din conducerea CSM, d-lor consilieri, FARA BANI NU SE POATE FACE PERFORMANTA CINSTIT - deci reducerile de buget inseamna MOARTE INAINTE DE NASTERE asa ca mai ginditi-va ce se doreste cu acest club!
Macar sa stie si copiii daca isi mai rup incaltarile degeaba sau tragem cortina!
cu stima, un impatimit al sportului care n-a mai putut suporta minciunile unora!
P.s. NU ASTEPT RASPUNS.....dar adevarul prin fapte m-ar face fericit!
Citat
+3 #8 victor 28-11-2015 20:21
Ce rol are acest domn Cristi Nica la CSM?Ce e aia manager sportiv?
La toate sectiile...De cand e asa polivalent?Am inteles ca a fost director,dar nu a fost reconfirmat in functie,iar acum s-a inventat postul de manager sportiv.Daca ma insel,va rog sa-mi spuneti cine a fost manager sportiv inaintea d-lui Nica.Eu cred ca aici e pierderea de bani.
Tot din presa am aflat ca a sarit sa o bata pe fosta directoare.Ar fi bine sa se duca manager la sectia de box daca are talentul asta.
Citat
0 #7 SuporterPH 27-11-2015 17:09
Citez
"Octavian Grigore Fan Club Rezultatele inregistrate in perioada de activitate ca antrenor al echipei CSM Ploiesti sunt ca linie de clasament : 9 victorii, 1 egal si 2 infrangeri. Am preluat echipa fara niciun punct , de pe locul 14, in etapa a 4-a si am terminat turul de campionat pe locul 4, la egalitate de puncte cu locul 3. Rezultatele inregistrate, semnificative in aceasta perioada, au fost victoriile la primele echipe clasate si anume: Valea Calugareasca-CSM Ploiesti 0-2, AS Romanesti - CSM PLOIESTI 1-2, CSM Ploiesti- Petrolul 95 Ploiesti 3-2, CSM Ploiesti- Vointa Vadu Parului 8-0, Rapid Salciile-CSM Ploiesti 1-3, CSM Ploiesti- SP Valea Cucului 13-0, Petrolul Unirea Rafov-CSM Ploiesti 2-4, CSM Ploiesti-Progresu Bucov 5-2, Gloria Plopu-CSM Ploiesti 1-0. Mentionez ca in lotul echipei de seniori format din 19 jucatori 12 dintre acestia au varste cuprinse intre 16 si 18 ani, iar echipa este formata anul acesta.Unde este lipsa de rezultate de care vorbesc conducatorii, pentru care am fost demis?"
Citat
+2 #6 Alex 27-11-2015 07:28
Domnul Cristi Nica , jigneste echipa daca dumnealui spune ca el castiga si fara sa joace..
daca se vroia performanta..
puteam fi inscrisi in superliga b.
unde sunt terenuri pe care poti juca fotbal.
nu pline de balegar .
precizez ca in meciurile pe teren propriu unde exista o suprafata adecvata acestui joc avem un singur egal restul victorii.
unde nu e japca pe fata si se juca fotbal am castigat.
Domnul Nica vorbeste fara sa stie cum am pierdut acele 2 meciuri.
ar fi trebuit sa intrebe staff-ul .
Precizez ca toata echipa
a acceptat accederea in acest esalon motivati de faptul ca vom fi antrenati de domnul Tavi Grigore.


In prezent toti seniori suntem exclusi din lot , nu suntem primiti la antrenamente.
Citat
+2 #5 Eugen Cristescu 27-11-2015 03:21
Citez pe George:
Demiterea lui Tavi a fost premeditata inainte de meciul cu Plopu iar la asta a contribuit Cristi Nica unde a dorit ca echipa CSM sa piarda . Tavi s-a dus la ajf unde a facut cere sa nu il delege pe Caunei si tocmai Caunei a aparut arbitru la meci , meciul fiind arbitrat doar intr-o singura directie , adica doar pentru Plopu , unde Caunei le-a acordat o lovitura de pedeapsa gratis , ulterior la singurul gol marcat de Plopu , domnul Caunei a trecut cu vederea faultul la portar unde jucator lui Plopu l-a luat in brate si mai avea putin pleca cu el acasa.. Mentionez ca este inacceptabil sa se faca asemenea mânării pe fata!

Astept un drept la replica din partea d-ului Tavi Grigore, daca se considera nedreptatit de afirmatiile lui Cristi Nica, pe adresa de mail: .
Citat
+2 #4 Robert 27-11-2015 01:33
Este inadmisibil ce se intampla in cadrul acestui club....Demiterea lui Tavi Grigore dovedeste contrariul vorbelor spuse de catre cei din club la inceperea proiectului si anume: ca se vrea performanta.S-a incercat indepartarea sa din cadrul clubului din simplu motiv ca este singurul om care spune lucrurilor pe fata, fapt care se pare ca este deranjant pentru cei aflati in conducere.Oricum,ceea ce se intampla este tipic romanesc:cand ceva incepe sa mearga bine, vine cineva si strica tot pentru a-si vedea propriile interese..
Citat
+3 #3 George 27-11-2015 00:50
Demiterea lui Tavi a fost premeditata inainte de meciul cu Plopu iar la asta a contribuit Cristi Nica unde a dorit ca echipa CSM sa piarda . Tavi s-a dus la ajf unde a facut cere sa nu il delege pe Caunei si tocmai Caunei a aparut arbitru la meci , meciul fiind arbitrat doar intr-o singura directie , adica doar pentru Plopu , unde Caunei le-a acordat o lovitura de pedeapsa gratis , ulterior la singurul gol marcat de Plopu , domnul Caunei a trecut cu vederea faultul la portar unde jucator lui Plopu l-a luat in brate si mai avea putin pleca cu el acasa.. Mentionez ca este inacceptabil sa se faca asemenea mânării pe fata!
Citat
+3 #2 Eugen Cristescu 26-11-2015 23:59
Citez pe Anonim:
Domnul Cristi Nica vorbeste aiurea. Tavi Grigore a preluat echipa de fotbal din etapa a4-a unde echipa avea un meci nejucat 2 pierdute si unul castigat la masa verde.Echipa a preluat-o cand era pe 14 si a dus-o pe 4 la egalitate de puncte de locul 3 cu 9 victorii 1 egal si 2 infrangeri si ultima la plopu care a fost cum a fost sa ne spuna domnul Nica de ce a fost delegat acel arbitru care nu trebuia sa fie prezent la acel meci. Prin declaratia dansului ataca si jucatorii pai in lotul echipei au facut parte 19 jucatori dintre care 12 jucatori de la echipa de juniori care nu aveau nici un meci jucat la seniori.Echipa CSM a invins toate echipele care au pretentii la promovare ex:Valea Calugareasca la ei acasa ,Salciile la ei acasa, Romanesti la ei acasa, Petrolul 95 pe Conpet si in campionat si in cupa unde a fost prezent si domnul Cristi Nica. De ce vb domnul Nica de rezultate cand la echipa de senior nu a fost pus ca obiectiv promovarea ci cresterea de tineri fotbalisti din propria pepiniera.

Anonim? Ar avea mult mai multa credibilitate ce spuneti daca v-ati asuma identitatea. Nu contest ce spuneti, dar pentru credibilitatea afirmatiilor destul de grave, se impune si asa e corect. Cristi Nica si-a asumat ce a spus
Citat
+3 #1 Anonim 26-11-2015 23:07
Domnul Cristi Nica vorbeste aiurea. Tavi Grigore a preluat echipa de fotbal din etapa a4-a unde echipa avea un meci nejucat 2 pierdute si unul castigat la masa verde.Echipa a preluat-o cand era pe 14 si a dus-o pe 4 la egalitate de puncte de locul 3 cu 9 victorii 1 egal si 2 infrangeri si ultima la plopu care a fost cum a fost sa ne spuna domnul Nica de ce a fost delegat acel arbitru care nu trebuia sa fie prezent la acel meci. Prin declaratia dansului ataca si jucatorii pai in lotul echipei au facut parte 19 jucatori dintre care 12 jucatori de la echipa de juniori care nu aveau nici un meci jucat la seniori.Echipa CSM a invins toate echipele care au pretentii la promovare ex:Valea Calugareasca la ei acasa ,Salciile la ei acasa, Romanesti la ei acasa, Petrolul 95 pe Conpet si in campionat si in cupa unde a fost prezent si domnul Cristi Nica. De ce vb domnul Nica de rezultate cand la echipa de senior nu a fost pus ca obiectiv promovarea ci cresterea de tineri fotbalisti din propria pepiniera.
Citat

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Newsletter

  1. Comentarii
  2. Noutati
  3. Top Stiri

Facebook

Statistici

Vizitatori
1057
Articole
3420
Număr afișări articole
7426684
Vizitatori

Statistici

Azi32
Ieri380
Saptamana32
Luna8173
Total2737364

Currently are 66 guests and no members online

Sondaj

Sunteti multumit de primarul ADRIAN DOBRE?

Conect

Parteneri

f_145_145_15658734_00_images_parteneri_sindalimenta145.jpg

Telefoane utile

Apel unic de urgenta
112
CJ Prahova
0244/597171
IPJ Prahova
0244/595.340
Garda de mediu
0244/544.495
Ag. Ptr. Protectia Mediului
0244 / 544.134
Telefonul primarului
0800.800.884
Protectia consumatorului
0244/ 576.436
Prefectura Prahova
0244/ 51.45.45
Electrica
0244/ 929; 0244/ 405.701
Distrigaz
0244.597.786
Apa Nova
0244.407.600
Anticorupţie
0800.806.806

Autentificare

Copyright © 2018 INCOMOD. Ziar on line din Ploiesti, din Prahova, din Romania!. Toate drepturile rezervate.
Joomla! este software liber, distribuit sub licența GNU General Public License.