Error
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
  • Error loading component: com_acepolls, 1
  • Error loading component: com_acepolls, 1
  • Error loading component: com_fbcnt, 1

Prahova Curata// Marius Fenichiu a fost singurul candidat de la Ploiesti care a dat curs cererii Coalitiei. Intra sa vezi nota lui si motivul pentru care a primit-o

f_200_200_15658734_00_images_2012_politic_fenichiu_2.jpgL-am lasat la urma pe Marius Fenichiu pentru ca nu prea avem ce sa spunem despre modul cum a tratat cererea Coalitiei Prahova Curata. Nu a avut nimic de comentat si a primit cu responsabilitate solicitarea noastra. Ne-a pus de indata CV-ul la dispozitie, a semnat la fel de repede Declaratia de Angajament si avem si programul sau electoral, despre care vom vorbi in curand, pentru ca am facut o promisiune pe Facebook. Am spus ca voi face o analiza punctuala a programelor electorale al candidatilor cu sanse la fotoliu de primar la Ploiesti.

Dupa ce a semnat cu noi, a semnat si la notar o declaratie de angajament, semn ca a inteles importanta unei astfel de document. Trebuie spus ca, in cazul in care cineva  fi semnat declaratia si s-a gandit ca e vrajeala, se insela amarnic, pentru ca intentia noastra este ca sa avem candidati curati, bine pregatiti profesional, care sa schimbe lucrurile in bine, nu sa le perpetueze pe cele vechi si corupte.

A luat nota pe care a luat-o, desi s-a comportant onorabil, pentru ca nu a stiut sa foloseasca actul de demnitate prin care si-a dat demisia din Consiliul Judetean si PNL, pentru ca ploiestenii sa stie daca este sau nu dedicat cauzei lor si nu a mafiotilor pe care ii contesta. Ar fi fost mult mai usor si pentru el, dar si pentru ploiesteni sa isi faca o parere despre omul Fenechiu.

Incheiem aici aceasta rubrica si vom deschide alta, in baza promisiunii pe care am facut-o pe facebook ziele trecute si pentru care am prikmit suficiente like-uri pentru a fi motivat sa o fac. Adica vom analiza  programele electorale ale urmatorilor candidati la functia de primar al municipiului Ploiesti: Daniel Savu, Cristian Ganea, Gratiela Gavrilescu, Adrian Dobre si Marius  Fenichiu. Cu tot respectul pntru ceilalti candidati care, unii nici macar nu au programe electorale, consideram ca nu au sanse reale la aceste alegeri si, ca atare, nu ii vom lua in calcul.

 

Newsletter

Statistici

Visitors
589
Articles
3393
Articles View Hits
6924946
Vizitatori

Statistici

Azi287
Ieri422
Saptamana1562
Luna12307
Total2616300

Currently are 42 guests and no members online

Sondaj

Sunteti multumit de activitatea primarului IULIAN BADESCU?

Da - 15.8%
Nu - 84.2%

Total votes: 2585
The voting for this poll has ended on: 28 Oct 2015 - 00:00

Autentificare

Facebook Graph Connect requires App id and App Secret in Component parameters