Error
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
  • Error loading component: com_acepolls, 1
  • Error loading component: com_acepolls, 1
  • Error loading component: com_fbcnt, 1

Prahova Curata// Catalina Bozianu, parca prea plictisita pentru aceasta campanie. Nu e dezamagire, pentru ca nu aveam asteptari

f_200_200_15658734_00_images_2012_politic_bozianu_c.jpgCa si Gratiela Gavrielescu, Catalina Bozianu are dubla calitate de candidat si presedinte de organziatie judeteana a Partidului Miscarea Populara, motiv pentru care ii revenea sarcina “grea” de a da o dispozitie membrilor sa ne trimita CV-urile, pozele si programele electroale.

Spre deosebire de reprezentanta ALDE, Bozianu a avut o zvacnire dupa discutia pe care am avut-o fata in fata,in 5 mai, cand am depus cererea oficiala prin care Coalitia Prahova Curata a cerut niste lucruri banale si de bun simt pentru alegatori. Zvacnirea ei ne-a adus CV-urile a opt candidati, din care doi nu se regaseau pe lista primariilor pntru care am facut cererea. Prin urmare, intra AICI sa vezi nota pe care a primit-o, pentru lispa  de interes fata de alegatori si Coalitie.

Facem inca o data precizarea ca scopul acestei cereri a fost acela de a prezenta alegatorilor candidatii, CV-urile si programele lor, dar si situatia lor penala, in mod GRATUIT. Precizam acest lucru pentru postacii PNL,  care pe pe site-ul Incomodph.ro au facut afimatii ce s-ar putea transforma in plangeri penale. Vom mai vorbi despre asta, pentru ca si acesti indivizi  trebuie sa inteleaga ca nu trebuie sa caut eu pe internet pe cei care candideaza, ci sefii lor sa le dea un ordin si sa faca tot posibilul ca sa-i promoveze, mai ales ca era GRATUIT. Scuze ca repet, dar mi-e teama ca nu ati inteles, postacilor PNL.

Sa revenim la Catalina Bozianu si la discutia pe care am avut-o cu ea. Mi-a lasat impresia ca e absenta, ca nu are nicio motivatie si ca de-abia asteapta ca aceste alegeri sa  treaca. Sper sa ma fii inselat, pentru binele acestui partid, dar pare atat de plictisita de poltica, incat mai ca o intelegem ca nu a onorat cererea noastra.. Mai mult ce am putea spune? Nimic, mai ales ca Bozianu nu reprezinta un pericol pentru nimeni, dar nici o speranta pentru ploiesteni in cazul in care va iesi consilier local.  Vom vedea.

Urmeaza Marius Fenichiu, candidat independent, cu care si incheiem aceasta rubrica despre cum au raspuns sefii de partid si candidatii la primaria Ploiesti cererii Coalitiei Prahova Curata. 

Newsletter

Statistici

Visitors
589
Articles
3393
Articles View Hits
6924947
Vizitatori

Statistici

Azi287
Ieri422
Saptamana1562
Luna12307
Total2616300

Currently are 43 guests and no members online

Sondaj

Sunteti multumit de activitatea primarului IULIAN BADESCU?

Da - 15.8%
Nu - 84.2%

Total votes: 2585
The voting for this poll has ended on: 28 Oct 2015 - 00:00

Autentificare

Facebook Graph Connect requires App id and App Secret in Component parameters