Error
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
  • Error loading component: com_acepolls, 1
  • Error loading component: com_acepolls, 1
  • Error loading component: com_fbcnt, 1

Prahova Curata// Astazi Gratiela Leocadia Gavrilescu. Alta dezamagire

f_200_200_15658734_00_images_2012_politic_gratiela_g_l.jpgDaca in cazul liderilor PSD si PNL am constatat ca au incercat sa justifice refuzul de a raspunde pozitiv cererilor Coalitiei Prahova Curata dandu-ne un motiv, hilar pe alocuri, in cazul Gratielei Leocadia Gavrilescu se schimba situatia( Vezi AICI si AICI ce spun cei doi lideri).  Aici vorbim despre altceva.

E alt nivel… Se uita in ochii tai si iti promite ca se rezolva. Dupa ce ai plecat de la discutie mergi pe strada si te gandesti: ce om , vai ce om? Cum mi-a promis ea ca rezolva problema, uite cum nu a obiectat ea nimic si s-a aratat deschisa la cererea societatii civile.

Mergi ca tampitul pe strada si te minunezi de madam Gratiela spunand ca asa om politic mai rar. Si cand colo, dumneaei nu da doi bani pe ce tocmai ai discutat cu ea, nu da doi bani pe cetatenii carora le cere votul. Nu doreste sa semneze o Declaratie de Angajament in care si-ar asuma propriul program electoral. Pentru noi, acest lucru spune ca Gratiela Gavirlescu face parte din acea categorie de oameni care te mint atat de fumos incat si ei cred, dar de la care nu vei face decat sa astepti un raspuns care nu va veni niciodata. Un om care nu-si asuma programul electoral, este ca un om care nu isi asuma ce spune, adica un iresponsabil. E valabil pentru toti ceilalti contracandidati la primaria Ploiesti, numai ca Gavrilescu este si co-presedintele organizatiei judetene a ALDE, adica acea persoana care putea sa dispuna indeplinirea banalelor si de bun simt cerinte ale Coalitiei Prahova Curata.

Ce nu inteleg acesti politicieni este ca al lor comportament sfidator, autosuficient si dezinteresat fata de cererea noastra, care reperzentam niste cetateni, nu venim de pe camp, ne ajuta pe noi sa vi-i prezentam in toata splendoarea lor.

Din pacate, ne lovim de ei pe liste la fiecare alegeri, mereu aceiasi. Iar propunerea Coalitiei este aceea de a deveni cu totii o societate civila solida care, atunci cand sesizeaza ca exista candidati care nu corespund normelor elementare, acestia sa fie scosi de pe lista de catre partide.

Intra AICI sa vezi nota pe care Coalitia Prahova Curata i-a acorat-o Gratielei Leocadia Gavrilescu pentru modul in care a inteles sa isi pomoveze candidatii la cererea noastra, netrimitand decat CV-ul sau si al candidatului de la primaria Campina. Restul candidatilor nu au existat. Daca vi se pare ca suntem mai vehementi cu doamna deputat, va spunem ca spre deosebire de ceilalti candidati care ne-au evitat, dumneaei ne-a mintit in fata, ceea ce e foarte grav.De-aia a si primit nota pe care a primit-o.

Urmeaza Catalina Bozianu…

Oare ce spune baiatul acesta de la B1 o fi adevarat?

https://www.youtube.com/watch?v=BPP5GVvcdTA

Newsletter

Statistici

Visitors
589
Articles
3393
Articles View Hits
6924973
Vizitatori

Statistici

Azi291
Ieri422
Saptamana1566
Luna12311
Total2616304

Currently are 67 guests and no members online

Sondaj

Sunteti multumit de activitatea primarului IULIAN BADESCU?

Da - 15.8%
Nu - 84.2%

Total votes: 2585
The voting for this poll has ended on: 28 Oct 2015 - 00:00

Autentificare

Facebook Graph Connect requires App id and App Secret in Component parameters