Error
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
  • Error loading component: com_acepolls, 1
  • Error loading component: com_acepolls, 1
  • Error loading component: com_fbcnt, 1

Prahova Curata// Continuam…Astazi George Ionescu si scuzele lui penibile pentru a nu ne pune la dispozitie CV-urile. Avem un sfat pentru el

f_200_200_15658734_00_images_2012_politic_Ionescu_George.jpgPoate cel mai hilar personaj dintre presedintii de organizatii judetene cu care am discutat pentru a-I convinge sa raspunda favorabil cererilor de bun simt pe care le-am dupus la partidele conduse de ei, este George Ionescu.

Acest individ care este deputat in Parlamentul Romaniei si, totodata, co-presedinte al PNL Prahova ar bun de comici vesti ai ecranului. Despre Bogdan Toader am spus parerea raportat la cererile Coalitiei Prahova Curata, dar acest Ionescu a strivit in picioare toate recordurile in materie de ineptie poltica pe care mi-a fost dat sa le aud. Si cand ma gandesc ca astfel de oameni ne reprezinta in Parlament imi vine sa-mi bag picorul( scuzati-mi expresia).

Ca sa nu va mai fierb vin si va spun ca dupa ce am avut o discutie fata in fata cu domnul deputat, in care i-am expus necsitatea demersului nostru in care solicitam CV-urile, pozele, programele electorale si situatia din punct de vedere penal ale fiecarui individ, a urmat una telefonica. Eh, asta ultima m-a dat pe spate…de ras amar, pentru ca mi- e foarte greu sa inteleg chestiile stupide mai ales cand sunt spuse de cineva care se pretinde a fi din inalta societate, deputat fiind. Ca sa se scuze ca nu e in stare sa trimita ce i-am solicitat sau sa-si protejeze potentialii viitori fosti primari daca vor fi gasiti vinovati in dosarele in care sunt cercetati. Apropoo. Cine plateste daunele daca se va intampla asa, dle Ionescu?

Iata ce a spus “maretul” personaj: Nu am cerut CV-urile la canddatii nostri. Oricum nu vi le-am fi putut da, pentru ca ele cuprind date personale…Îhîîîîîîî, asa o fi in mintea deputatului.

Pai daca e asa stimabile, atunci avem o popunere pentru PNl, dar si pentru celalalte partide care au refuzat sa ne trimita ce le-am cerut, pentru alegerile parlametare. Va sfatuim sa veniti cu canddati fotomodele. PNL are o experienta de acest gen, prin Roberta Anastase care duios trecea prin Parlament pe fluviul ...Danube. Astora nu le mai cere nimeni CV-ul sau programul electoral, pentru ca ei sunt poze prin ei insisi si ii alege lumea pntru frumusete sau muschi, nu pentru ce pregatire si experienta au. Auzi la el, ca CV-urile sunt date personale. Te ia capul cu alde George Ionescu.

Ce noroc ca pentru a ajunge in Parlament nu se obtin licente asa cum se obtineau cele de taxi?! Sau, poate, tocmai asa se obtin...

Un alt istet al PNL, secretarul general Dan Ciolac ne-a transmis printr-o fatuca faptul ca cererea noastra nu reprezinta o prioritate. Dumneata cine mai esti domnule Ciolac?
Urmeaza Gratiela Leocadia Gavrielscu

Daca esti de acord cu ce sustine Coalitia Prahova Curata si vrei sa fii alaturi de noi da-ne un like la  pagina AICI. Ceea ce vrem este sa constituim o societate civila puternica in Prahova, de care politicienii sa tina cont in luarea deciziilor care ne privesc pe noi toti.

Newsletter

Statistici

Visitors
589
Articles
3393
Articles View Hits
6924951
Vizitatori

Statistici

Azi287
Ieri422
Saptamana1562
Luna12307
Total2616300

Currently are 44 guests and no members online

Sondaj

Sunteti multumit de activitatea primarului IULIAN BADESCU?

Da - 15.8%
Nu - 84.2%

Total votes: 2585
The voting for this poll has ended on: 28 Oct 2015 - 00:00

Autentificare

Facebook Graph Connect requires App id and App Secret in Component parameters