Error
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
  • Error loading component: com_acepolls, 1
  • Error loading component: com_acepolls, 1
  • Error loading component: com_fbcnt, 1

Lipsa de respect fata de cetateni. Vasile Patrascu, vicepres. CJ Prahova, n-a onorat invitatia la emisune desi anuntase ca participa, dar avem vesti bune

f_200_200_15658734_00_images_2012_EmisiuniTV_semcu_bejan.jpgPrea mult lucruri nu ar fi de spus, decat ca la Valea Prahovei TV, in cadrul emisiunii Momentul Adevarului dn 20 septembrie 2016, s-a discutat despre deblocarea CL 8 – „Extindere şi reabilitare reţele de canalizare în Câmpina, Băneşti şi Vălenii de Munte”. Acest proiect finantat de Uniunea Europeana a fost blocat de un an de zile, din motive care tin de neplata lucrarilor efectuate in 2015 de catre subantreprenorul contractului SC Concivic SRL pentru beneficiarul SC Hidroprahova SA.

Saptamana trecuta, acest subiect a fost discutat in emisiune, cand invitatii de atunci au dscutat in contradictoriu, fara sa identifice solutiile care ar fi putut duce la anularea rezilierii contractului pe cale amiabla, desi s-a pus problema intalnirii la Curtea de Arbtraj intre parti, care va avea loc pe data de 4 octombrie.

In emisiunea de ieri, invitatii, respectiv Adrian Semcu- directorul SC Hidroprahova SRL si Paul Bejan- SC Concivic SRL, adica beneficiarul si subantreprenorul, dupa mai multe discutii au cazut la pace si au batut palma in emisiune, promitand amandoi ca vor anula rezilierea contractului si vor demara lucrarile de extindere si reabilitare retele de canalizare in Campina, Banesti si Valenii de Munte, imediat dupa intalnirea de la Curtea de Arbitraj.

Prin urmare, emisiunea Momentul Adevarului s-a facut datoria fata de comunitate si, impreuna cu invitatii am reusit sa deblocam o situatie care treneaza de un an, creand disconfort localnicilor sdin Campina, Banesti si Valenii de Munte.

In ceea ce il priveste pe Vasile Patrascu, care a dat dovada de lispa de respect fata de cetateni si VPTV, dar si fata de mine, fapt intolerant fata de un functionar public cu functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Prahova, ne exprimam regretul ca astfeld e persoanaje sunt puse sa conduca institutii ale statului, sa ne reprezinte. Poate in interiorul partidului din care face parte isi poate permite marlanii de genul acesta, dar in spatiul public nu. Desi are o varsta se pare ca nu a inmteles nimic din atatia ani de politica. Am avut o discutie in care a fost invitat ca reprezentant al CJ Prahova, avand decizie ca raspunde de activitatea SC Hidroprahova SA, al carei actonar este CJ PH cu 73%. Sa-i fie rusine pentru ca, dupa ce a acceptat, asa cum este si normal, invitatia, a doua zi, marti m-a sunat sa imi spuna ca nu mai vine, pentru ca e de ajuns ca vine Adrian Semcu. Omul acesta nu intelege ca se afla intr-o functie publica si raspunde pentru ceea ce are in subordine...public, adica inclusiv intr-o emisiune tv...sau mai ales.

Cu eleganta care il caracterizeaza, Bogdan Toader, presedintele Consiiului Judetean ne-a declarat urmatoarele: „in urma discutilor pe care le-am avut cu colegul meu a spus ca daca domnul Semcu participa si este acolo va face fata tuturor intrebarlor. Dansul a avut o problema personala si nu a putut sa participe”.

Important este ca s-a rezolvat problema si ca in cel mai scurt timp lucrarile deextindere si reabilitare retele de canalizare din Campina, Banesti si Valenii de Munte vor incepe si se va incheia perioada de disconfort a localnicilor. Dar, prin acest gen de comportament, Vasile Patrascu face deservicii institutiei pe care o reprezinta.
Emisiunea o puteti urmari dand click pe link-ul urmator: http://www.vptv.ro/emisiunea-momentul-adevarului-20-septembrie-2016-hidroprahova/


Individul din imaginea de mai jos este Vasile Patrascu...
f_200_200_15658734_00_images_2012_EmisiuniTV_patrascu2.jpg

Newsletter

Statistici

Visitors
589
Articles
3393
Articles View Hits
6924943
Vizitatori

Statistici

Azi287
Ieri422
Saptamana1562
Luna12307
Total2616300

Currently are 41 guests and no members online

Sondaj

Sunteti multumit de activitatea primarului IULIAN BADESCU?

Da - 15.8%
Nu - 84.2%

Total votes: 2585
The voting for this poll has ended on: 28 Oct 2015 - 00:00

Autentificare

Facebook Graph Connect requires App id and App Secret in Component parameters