Republica Moldova//Diplomă rusească oferită sârguincioşilor la o şcoală din Republica Moldova cu predare în limba română

Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image images/2012/diaspora/diploma%20rusa.jpg
There was a problem loading image images/2012/diaspora/diploma%20rusa.jpg

diploma%20rusa.jpgDe când se ştie, raionul Basarabeasca este una dintre cele mai rusificate regiuni din Republica Moldova. Cu toate astea nimeni nu ar fi crezut că se poate ajunge şi la una ca asta: Elevii care au finisat studiile la Liceul Teoretic „Constantin Stere” din satul Abaclia cu o medie anuală mai mare de 9, au primit diplome în limba şi scrise cu grafia rusă. Cu parere de rău nici unul din elevi nu s-a revoltat la faţa locului.

An de an profesorii de istorie cultivă, inclusiv şi-n acel liceu, cunostinţele generale şi demnitatea de ţară şi neam, la orele de limbă şi literatură română îl citesc pe Eminescu, dar la careul Ultimului Sunet se oferă diplome ruseşti.

Contactat de noi, Directorul Adjunct pentru Educaţie şi Profesor de Limbă şi Literatură Română în Liceul „Constantin Stere” din Abaclia, dna Ioana Mîţă s-a arătat la fel de indignată şi nemulţumită de cum a procedat administraţia. Doamna Mîţă spune că răspunsul directorului a fost unul neargumentativ, precum că aşa fel de diplome i-a oferit vânzătorul-consultant.

Liceul Teoretic „Constantin Stere” din satul Abaclia, raionul Basarabeasca activează de zeci de ani, încă din perioada sovietică. A purtat titlul de „Şcoala Medie, Abaclia” mai mulţi ani, iar în anul 2007 a primit numele cărturaului „Constantin Stere” şi a avut primii absolvenţi admişi la examenul de bacalaureat.

Comentarii   

0 #9 Nicoleta 25-07-2014 16:55
[quote name="Mîța Ioana, dir.adj."]Se spune că mass-media este o a patra putere într-un stat democratic şi rolul ei este foarte mare, la fel şi autoritatea pe care o exercită, dar ca şi orice putere ea trebuie să-şi utilizeze foarte precaut armele, deoarece, uneori un cuvînt poate să lovească mai rău ca o sabie.
O corespondentă tînără( în cazul dat Diana Enache), n-ar trebui să-şi înceapă cariera cu o informaţie bizară, încercînd să-şi facă un nume, negîndindu-se că nu orice scop scuză mijloacele.
Îmi pun întrebarea, La ce poţi să te aştepţi de la o fostă elevă a liceului care a uitat pare-mi-se unde a învăţat şi cum a fost de fiecare dată susţinută, încurajată şi ajutată la nevoie(dar nevoi au fost multe...)?
Visul ei este să devină jurnalistă şi pentru, citez ,,...a deveni un jurnalist bun trebuie să tai în carne vie"
În cine să tai? în colectivul de profesori care te-a îndrumat şi te-a învăţat? prin sunetul ,,făţarnic" pe telefonul mobil vorbind şi înregistrînd totodată, fără acordul meu şi fără să-mi spună (soţul era alături) că ia interviu. Aceasta este o încălcare gravă a dreptului omului care se pedepseşte după lege, atît persoana în cauză, cît şi administraţia TV.
De aceea, rog ca să se ia măsurile cuvenite, conform legii, cu tînăra şi necompetenta aşa-zisa jurnalistă, Diana Enache să nu provoace la discuţie persoana, dacă nu are permisiunea ei şi mult mai mult să nu vorbească din numele ei, de parcă a primit acordul.
Chiar de la început a procedat , mişeleşte provocîndu-mă la convorbire şi trecînd de la o discuţie la alta, începe cu un ton respicat ,,Cum de aţi permis să i se înmîneze diplomele în limba rusă, fiind dir. adj. educativ şi profesor de limba şi literatura română....ca după aceea să spună că nu-i nimic, să întrebe de profesori, de învăţători, ...că-i este dor..., dar, totodată,avînd gînduri meschine de a călca, în sensul adevărat al cuvîntului,în picioare imaginea liceului, imaginea întregului colectiv,inclusiv imaginea directorului adjunct pentru educaţie care a fost pusă în rolul persoanei care a sunat-o şi a invitat-o în liceu pe Corespondenta Diana Enache.
N-am sunat-o(şi mă rog să nu mă mai sune), n-am invitat-o, în general pe nimeni n-am invitat, că nici nu era cazul, deoarece este mult mai important aprecierea elevilor, reuşita lor, decît un singur cuvînt (care a fost motivat de director).
E ruşinos faptul că Diana Enache nu s-a trudit să citească diploma,căci textul a fost scris de către diriginţi în limba română şi nu în limba rusă.
Învaţă-te să citeşti în limba română(la examen ai luat şapte)
Am observat cuvinte grele:"meschin,marsav,fatarnic ,incompetent".De ce,"doamna",vorbiti asa de eleva dvs.?Ce fel de profesoara sunteti?De romana in nici un caz,ptr ca nu vorbiti corect romaneste.Ce ii invatati pe elevii dvs,.sa ure si sa dezbine?Nu as vrea sa va cunosc si nu va doresc asta.Nu mi-ati lasat o impresie buna!Dimpotriva!Rusine!!!
Citat
+5 #8 Tatiana, Anastasia 09-06-2013 11:08
Chiar de la început îi cerem iertare Dnei Mîța Ioana, profesoară de limba și literatuara română, director adjunct pentru educație că n-am reacţionat îndată la cele întîmplate , n-am ştiut!!!!!!!!!!!! Ne pare rău!!!!!!!!!
Doamnă, sunteţi, pentru toţi care Vă ştiu şi-i informăm şi pe cei care nu Vă ştiu,
o profesoară foarte bună, înţeleaptă, responsabilă, cu mare dragoste faţă de copii şi nu în ultimul rind cu dragoste mare faţă de Graiul românesc care V-aţi străduit, numai nu ştiu cum, să ajungă pînă la inima fiecăruia din noi, o limbă literară, corect scrisă şi vorbită şi suntem convinşi şi la ceilalţi elevi(aşi vrea ca să confirme acest lucru şi ceilalţi!!!!), căci, dacă se întîmpla să nu facem vreo lecţie, garantat era că veneaţi şi ,, să muncim, elevi… limba şi lit. română….
Mulţumim din inimă, doamnă!
Domnule Cristescu!
Scriu din numele a cinci discipoli de-ai Dnei Mîţa Ioana, actuali studenţi ( Chişinău , România,etc.), sunt viitoarea jurnalistă. Nu-mi vine să cred, Dstră, cu stagiu de 13 ani de muncă, în jurnalistică, n-aţi putut ,, alege grîul de neghină”!
Sunt la început de cale, dar întîi şi-ntîi am analizat cauza, după care am adunat părerile colegilor mei. Citind articolul Dstră am ajuns la concluzia că n-aţi înţeles nimic din toată trebuşoara aceasta şi-mi pun întrebarea ,,pînă unde merge ipocrizia”(vă citez cuvintele) Dumneavoastră ???
Diana Enache a ,, relatat despre greseala conducerii”, mai bine zis a directorului, suntem deacord,este adevărat,dar cum? contactînd-o la telefon pe Dna Mîţa, ascultîndu-i părerea, că într-adevăr au fost procurate diplome în limba rusă şi că atît Doamna, cît şi colectivul au fost nedumeriţi…. dar în liceu predomină ,, cum spune directoarea , aşa să fie”!
Şi noi am înţeles, că Diana a luat ,, foc” cu mîinile Dnei Ioana. Si a reacţionat Doamna nu deaceea că este deacord pentru a se da diplome în rusă( o cunoaştem foarte bine , n-ar fi deacord niciodată!), ci pentru că Diana, venind cu echipa Prime în liceu n-a recunoscut că ea este iniţiatorul depistării acestei greşeli .Doar atît! Şi intuim că Diana ştie despre aceasta!!!, destul de bine, căci a învăţat în liceu şi ştie situaţia.
De ce n-ai spune adevărul Diana? Sau mai este cineva la mijloc???
Te-ai simţit jignită? Dar cum s-a simţit Doamna Mîţa care,cum scrie Doamna ,,..am muncit cinstit, cu dragoste mare faţă de copii şi poate n-am fost lîngă copiii mei (personali), dar am fost şi voi fi întotdeauna la fel lîngă copiii mei, adică ai satului, ai raionului, republicii “, fiind suspectată şi ofensată.
Această Doamnă, profesoară de limba şi literatura română, director adjunct pentru educaţie, consilier în APL, mamă a trei copi, doi din ei şi-au făcut studiile foarte bine în România, au cetăţenia română şi locuiesc în România, nu merită cuvintele ,,necioplite” scrise de dumneata, Domnule Cristescu şi mai ales, ştii dumitale, după care lege, n-aţi avut dreptul să puneţi poza, fără permisiunea Domniei sale.
Aşa că aţi făcut bine că o numiţi,, profesor-părinte”, dar mai bine e să ştergeţi tîmpenia care aţi scris-o şi mai bine să vă deplasaţi personal pentru a clarifica lucrurile şi pentru a urmări au fost date diplomele sau nu!!!!
Tatiana, Anastasia, Andrei, Diana, Cristian.
Citat
+5 #7 Mîța Ioana, dir.adj. 06-06-2013 09:53
Sunt director adjunct pentru educaţie timp de 13 ani, este o muncă titanică, muncă nobilă de a educa corect tînăra generaţie, de a valorifica potenţialul ei şi formarea tinerilor ca cetăţeni proactivi.
Elevilor de fiecare dată le spun ,, să fiţi mîndri de Ţara în care trăiţii, să vă iubiţi părinţii, să fiţi oneşti, dar să nu uitaţi, nicicînd,că sunteţi oameni şi trebuie să procedaţi de fiecare dată omeneşte, deoarece Valorile General-umane sunt asemeni pămîntului, ne ţin, ne sprijină în viaţă.
La început de cale îţi pare lucru firesc, uşor, treci uneori şi nu sesizezi ai făcut bine sau rău?
Să-ţi ceri iertare e firesc, căci am învăţat-o cu toţii de la Bunul Dumnezeu şi am procedat şi eu creştineşte de multe ori cînd vedeam, simţeam, intuiam că n-am dreptate şi nu-mi era greu deloc, deoarece nu contează cine e, matur sau copil, respectul, stima faţă de Domniile sale sunt la fel, o pot spune colegii, elevii, consătenii etc.
Şi nu-mi pare rău că am ajutat, ajut, susţin, încurajezi copiii, tinerii, îmi pare rău că unii din ei uită de bunătate, omenie şi respect
Nu ,,înfloriţi", ,,adăugaţi" vă rog despre ameninţările, problemele, adică care le voi face la BAC, etc, Doamne fereşte-mă de aşa ceva, nici prin gînd nu mi-a trecut să fac, mai ales unui copil,tînăr, îi doresc cele mai frumoase succese şi acumulare de mai multe calităţi.
Se putea ca o consăteană, elevă, Diana Enache, să vină în colectiv şi să întrebe deschis, cum o fac corespondenţii,dar nu să-mi ,,fure" un interviu în care mi-am spus părerea ca şi toţi colegii mei, că ar fi fost mai bine, desigur, să fie în limba română diploma, dar s-a motivat, argumentat şi s-a întîmplat ce s-a întîmplat, diriginţii au scris ce li s-a cerut.
Să nu crezi, Domnule coleg, că mă dezvinovăţesc şi că eu, împreună cu colegii n-am înţeles ...
Nu m-am născut Director adjunct pentru educaţie, îi mulţumesc Domnului că îmi dă puteri să trec peste mai multe obstacole cu adevărat grele, dar mulţumită că pot şi iubesc această misiune şi mă doare, enorm de mult, atunci, cînd se întîmplă, cum se spune în popor ,, capra face, dar oaia trage". Am muncit cinstit, cu dragoste mare faţă de copii şi poate n-am fost lîngă copiii mei (rersonali), dar am fost şi voi fi întotdeauna la fel lîngă copiii mei, adică ai satului, ai raionului, republicii, etc. ca şi toţi colegii mei care sunt cu adevărat profesionişti şi fiecare îşi face misiunea după vocaţia sa!
Mîţa Ioana, dir. adj. pentru educaţie
Citat
+1 #6 Stratila Valentina 06-06-2013 00:31
Se zice că viaţa însăţi este cel mai mare paradox, dar în scurta/lunga mea viaţă un mai mare paradox ca cel legat de acest caz eu nu am întîlnit.
Eu, cea care în cei aproape 10 ani de guvernare comunistă am fost persecutată, maltratată şi învinuită de românizarea satului Abaclia, am ajuns să fiu învinuită de rusificare.
Şi dacă aş şti că cei care mă învinuiesc sunt discipolii mei, pe care într-adevăr i-am învăţat ce este demnitatea naţională, i-am educat în spiritul dragostei de neam şi în conformitate cu adevărul istoric, apoi cred că ar trebui să fiu cel mai fericit om. Dar nu ştiu de ce am o altă senzaţie: m-am simţit trădată, rănită, de parcă aş fi fost străpunsă cu cuţitul pe la spate.
Nicidecum nu vreau să mă justific pentru cele întîmplate. Ar trebui să trăieşti ceva timp în condiţiile unde personal mă aflu pentru a înţelege. Pe cine ar fi cazul de învinuit că în Republica Moldova afacerile sunt gestionate nu de populaţia majoritară? Ca şi în cazul agentului economic cu care am avut contract de livrare a diplomelor.
Am crezut că atîta timp cît limba rusă mai este o disciplină obligatorie în Planul-cadru de care ne conducem, mai prioritar este ca cei 133 de elevi să primească diplomele de merit aşteptate timp de un an, evident, textul fiind redactat în limba română, şi nu în rusă după cum se scrie în articol. Ar fi cazul ca cel ce pretinde a deveni un jurnalist de succes să ştie, că informarea greşită se pedepseşte pemal. Dar nu aş mai fi eu pedagog cu un stagiu de 30 de ani dacă m-aş coborî pînă la aceea de a pedepsi un copil.
Diana, vreau să-ţi amintesc de o maximă: “A greşi e omeneşte, a ierta e Dumnezeieşte”. Dacă aceasta a fost propria ta opinie, atunci să ştii, că în viaţă o să ai mereu probleme dacă vei da prioritate “ideii” şi nu “omului”. Învaţă mai întîi să te descurci în oameni, apoi să faci concluzii. Cred că nu este corect să-ţi spun “Dezvoltă-ţi, cel puţin, intuiţia!”, deoarece aceasta se dă de la Dumnezeu.
Iar dacă ai fost manipulată de altcineva, ceea ce eu şi bănuiesc, atunci e grav de tot. Nu este un secret că mass-media moldovenească este foaaaaaarte departe de imparţialitate. Mă minunez cît de iscusit taie şi lipesc dintr-un interviu pentru a le ieşi ceea ce vor să le iasă pînă la urmă, după cum s-a întîmplat şi cu interviul pe care mi l-aţi luat împreună cu postul de televiziune Prime. Cred că mi s-a răsucit tot neamul în mormînt, văzînd în ce ipostază m-aţi pus.
Draga mea, nici în fosta Uniune Sovietică n-au îndrăznit să-mi ia identitatea mea naţională. Chiar şi în acel paşaport de tip sovietic la rubrica naţionalitatea am fost mereu scrisă româncă, fiincă români mi-au fost ambii părinţi. Şi dacă cineva cunoaşte bine istoria din gura profesorilor şi din cărţi, apoi eu o cunosc din gura părinţilor mei: a unui tată rămas analfabet datorită circumstanţelor în care s-a pomenit, dar cu calităţi de pedagog înnăscute, pe care, sincer recunosc, nici eu nu le am cu toate studiile făcute, şi a unei mame cu 3 clase făcute la români şi cu 2clase la ruşi.
Oare cum aş putea eu să-mi uit rădăcinile, cel mai frumos loc unde pentru prima oară am văzut lumina zilei: Ţinutul Herţa, baştina lui Gheorghe Asachi, pămînt ocupat abuziv de tancurile ruseşti, deoarece în Pactul Ribbentrop-Molotov acesta nici nu figura. Sau, după cum spunea regretatul meu tată: “S-a îmbătat Ivan, a urcat pe tanc şi unde s-a trezit, acolo s-a oprit”.
Oare aş putea eu să uit istoria trăită de propriul meu tată, care la nici 20 de ani împliniţi a fost luat de către ruşi în lagăr de concentrare, sau, cum se mai obişnuia să se spună, “la Onega”? Numai tinereţea l-a ajutat să se întoarcă viu de acolo, dar vă puteţi inchipui: la cei 1,86 m pe care îi avea cîntărea doar 47 kg. S-a întors de la ruşi doar cu o bocceluţă de “mahorcă” (tutun), în fumul căruia şi-a înnecat necazul toată viaţa. Apropo, niciunul din cei 3 unchi ai mei, fraţii lui tata, refugiaţi în Ţară, nu au fumat niciodată, spre deosebire de fratele rămas sub talpa lui Ivan.
Cum aş putea să uit cum copilul, care era mama mea, în 1944 elevă în şcoala primară, împreună cu ceilalţi copii, fiind obligaţi să cînte “Steagul roşu, înainte!”, plîngîng, îngînau încet “Trei culori cunosc pe lume”.
Şi dacă cineva simte durere pentru un adevăr istoric călcat în picioare, apoi să ştiţi, că pe mine mă arde.
Nu sunt filolog de specialitate şi nici nu am timpul necesar, dar cred că aş fi capabilă de a scrie un întreg roman, atîta durere s-a acumulat în mine.
Nu mi-am făcut timp nici pentru a-mi redobîndi cetăţenia română, crezînd că fac ceva mult mai important. Oare să fi greşit?
Oare să fi greşit străbunica mea, care spunea des o vorbă: “Nu orice zumzăie strînge miere”?
Îi sfătui pe unii să se mai oprească din zumzăit, pentru a privi ce lasă în urmă.
Citat
+6 #5 Cristina 05-06-2013 23:52
Diana,sunt foarte dezamagita de tine si nu-mi vine sa cred ca mi-ai postat poza fara acordul meu.Cine ti-a permis sa faci una ca asta?Iti dai seama ca incalci drepturile omului?Tu,persoana care te consideram cea mai buna prietena timp de 11 ani,ca o sora care credeam ca ma vei ajuta in caz de necaz, dar tu faci contrariu...Imi pare bine ca ai un post de munca si ca ti-a gasit prieteni noi,dar banii pe care ii face sunt murdari,din cauza ta a suferit multa lume.Ai dorit sa devii renumita.ti-a reusit,dar nu din partea cea buna.Din pacate ti-ai aratat calitatile negative si nu pe cele pozitive.Imi pare rau!!!...Sa te ajute Domnu ca prietenii tai noi sa-ti acorde ajutor si sa-ti fie alaturi cind vei avea nevoie.(daca sunt adevarati)"Ca sa intelegi cine este vinovat pentru tot ce se intimpla, este destul sa te uiti in oglinda".....
Citat
+8 #4 ecaterina 05-06-2013 20:32
Citind acest articol ,m-au dezamagit multe cuvinte(spuse de Diana),dupa parerea mea a fost exagerat zicind unele afirmatii ,transformind din cel mai mic lucru ceva supra...Nu trebuie sa uiti niciodata de unde ai pornit,persoanele care te-au ajutat ,te-au spriginit si te-au indrumat inspre drumul ales de tine(si acum nu-i corect sa le scuipi in suflet) facind totul pentru ceea ce doresti sa devii,chiar de-ti faci munca ta zis asa intre ghilimele,ai dezamagit persoanele carora nu-i vei mai putea privi in ochi,carora le esti datoare pentru caldura acordata!!!Petru a-ti indeplini meseria sunt multe alte teme de pus in discutie dar nu lucrul (scoala)unde ai studiat si mereu ai fost primita cu usile deschise.
chiar de a fost asa o greseala de acele diplome mentionate absolventilor,se putea de rezolvat fara presa si fara atita zarva!!Principalul a fost ceea ce sa scris de mina fiicarui diriginte unde a depus inima in urarile copiilor ,dar nu ce a fost tiparit...
Imi pare rau dar drept zis:ai calcat in picioare imaginea liceului ,si nustiu daca vei mai putea privi in fata fostilor profesori!!
Citat
+4 #3 marina 05-06-2013 20:04
Din start as dori sati spun Diana ca ai procedat in cel mai mirsav mod posibil ,cred ca ai uitat cu cita daruire ti sa acordat ajutor in situatii critice ,ai uitat profesorii kare mereu ti-au intrat in situatie ,nu ash vrea sa te jignesc in vreun mod anume insa eshti o nesimtita fara de margine ,nu vreau sa folosesc un vokabular nicizelat insa kiar eshti o ................nu ai obraz de fel ,niciodata nu am crezut ca o sa decazi pina intratita ,!Shtii toate la timpul sau vei raspunde pu aceasta fapta sunt convinsa!!!!!!!eshti la cel mai jos nivel ............
Citat
-14 #2 D. Enache, Jurnalist 05-06-2013 19:01
Nu ştiu ce poate fi aici mai ruşinos... Înţeleg ca vreţi să închideţi gura presei, însă nu este corect. Cei care nu au cu ce salva altfel situaţia, încearcă să vorbească despre oameni şi nu despre fapte. Întâi de toate nu am luat 7 la examen la română, dar în al doilea rând acum se discută Prostia petrecută în liceu. Nu vreau să-mi fie ruşine c-am învăţat şi eu acolo. Îmi pasă de viitorul nostru şi vreau ca Abaclia să nu îşi piardă numele. Dar Dvs, cea care predă în şcoală limba română, cea care zice elevilor ca suntem români, acum încurajează aşa prostie şi doar ca să-şi salveze imaginea încearcă să pălească în mine cu cuvinte. Îmi pare rău...
Citat
+11 #1 Mîța Ioana, dir.adj. 05-06-2013 16:42
Se spune că mass-media este o a patra putere într-un stat democratic şi rolul ei este foarte mare, la fel şi autoritatea pe care o exercită, dar ca şi orice putere ea trebuie să-şi utilizeze foarte precaut armele, deoarece, uneori un cuvînt poate să lovească mai rău ca o sabie.
O corespondentă tînără( în cazul dat Diana Enache), n-ar trebui să-şi înceapă cariera cu o informaţie bizară, încercînd să-şi facă un nume, negîndindu-se că nu orice scop scuză mijloacele.
Îmi pun întrebarea, La ce poţi să te aştepţi de la o fostă elevă a liceului care a uitat pare-mi-se unde a învăţat şi cum a fost de fiecare dată susţinută, încurajată şi ajutată la nevoie(dar nevoi au fost multe...)?
Visul ei este să devină jurnalistă şi pentru, citez ,,...a deveni un jurnalist bun trebuie să tai în carne vie"
În cine să tai? în colectivul de profesori care te-a îndrumat şi te-a învăţat? prin sunetul ,,făţarnic" pe telefonul mobil vorbind şi înregistrînd totodată, fără acordul meu şi fără să-mi spună (soţul era alături) că ia interviu. Aceasta este o încălcare gravă a dreptului omului care se pedepseşte după lege, atît persoana în cauză, cît şi administraţia TV.
De aceea, rog ca să se ia măsurile cuvenite, conform legii, cu tînăra şi necompetenta aşa-zisa jurnalistă, Diana Enache să nu provoace la discuţie persoana, dacă nu are permisiunea ei şi mult mai mult să nu vorbească din numele ei, de parcă a primit acordul.
Chiar de la început a procedat , mişeleşte provocîndu-mă la convorbire şi trecînd de la o discuţie la alta, începe cu un ton respicat ,,Cum de aţi permis să i se înmîneze diplomele în limba rusă, fiind dir. adj. educativ şi profesor de limba şi literatura română....ca după aceea să spună că nu-i nimic, să întrebe de profesori, de învăţători, ...că-i este dor..., dar, totodată,avînd gînduri meschine de a călca, în sensul adevărat al cuvîntului,în picioare imaginea liceului, imaginea întregului colectiv,inclusiv imaginea directorului adjunct pentru educaţie care a fost pusă în rolul persoanei care a sunat-o şi a invitat-o în liceu pe Corespondenta Diana Enache.
N-am sunat-o(şi mă rog să nu mă mai sune), n-am invitat-o, în general pe nimeni n-am invitat, că nici nu era cazul, deoarece este mult mai important aprecierea elevilor, reuşita lor, decît un singur cuvînt (care a fost motivat de director).
E ruşinos faptul că Diana Enache nu s-a trudit să citească diploma,căci textul a fost scris de către diriginţi în limba română şi nu în limba rusă.
Învaţă-te să citeşti în limba română(la examen ai luat şapte), ascultă de sfaturile profesorilor, ai teamă de Dumnezeu, căci el nu ,,taie în carne vie", el iartă, dar uneori...
Nu este locul tău, nu este pînica ta aici(jurnalism), căci ar tebui intercalat toate calităţile: Respectul, Stima, Omenia, etc. care la tine, spre regret nu-s, căci te-a ,, învăluit mireasma" carierei şi ai văzut , şi ai făcut ceea ce ai dorit!!!
Mîţa Ioana, directorul adjunct pentru educaţie
Citat

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Newsletter

  1. Comentarii
  2. Noutati
  3. Top Stiri

Facebook

Statistici

Vizitatori
1057
Articole
3420
Număr afișări articole
7426704
Vizitatori

Statistici

Azi32
Ieri380
Saptamana32
Luna8173
Total2737364

Currently are 65 guests and no members online

Sondaj

Sunteti multumit de primarul ADRIAN DOBRE?

Conect

Parteneri

f_145_145_15658734_00_images_parteneri_sindalimenta145.jpg

Telefoane utile

Apel unic de urgenta
112
CJ Prahova
0244/597171
IPJ Prahova
0244/595.340
Garda de mediu
0244/544.495
Ag. Ptr. Protectia Mediului
0244 / 544.134
Telefonul primarului
0800.800.884
Protectia consumatorului
0244/ 576.436
Prefectura Prahova
0244/ 51.45.45
Electrica
0244/ 929; 0244/ 405.701
Distrigaz
0244.597.786
Apa Nova
0244.407.600
Anticorupţie
0800.806.806

Autentificare

Copyright © 2018 INCOMOD. Ziar on line din Ploiesti, din Prahova, din Romania!. Toate drepturile rezervate.
Joomla! este software liber, distribuit sub licența GNU General Public License.