Interviu Simona Baicoianu// “ Eu sunt corecta, n-am luat nimic in viata mea…”

f_200_200_15658734_00_images_2012_interviu_interviu_baicoianu.jpgReporter: Va considerati o victima a presei, in speta a publicatiei Incomodph?

Simona Baicoianu: Da. Sunt nevinovata si politista Alina Grigore, sa-i dea Dumnezeu sanatate, a aratat in referat ca nu sunt de vina cu nimic. Datoria de peste doua miliarde de lei la Dalkia si Rosal nu exista. Multumesc pe aceasta cale domnului primar Badescu pentru ca i-a ajutat pe cei de la Dalkia sa recupereze pierderile din perioada 2011-2012. Am auzit ca a plusat la pretul gigacaloriei cu vreo 45 de lei, ca sunt atatia administratori care fura, nenorocitii naibii. De unde sa recupereze si Dalkia, nu?

Rep: Am auzit ca v-ati laudat prin targ ca o persoana grea ar fi intervenit pentru dumneavoastra. Il cunoasteti pe Mircea Cosma?

S.B: Nu, nu stiu cine este, n-am auzit de el. E actor? Eu sunt corecta, n-am luat nimic  in viata mea, nici acum 11 ani cand am fost, tot asa, o fuga pe la politie, nu s-a demonstrat nimic. Nu sunt un administrator care se foloseste de banii asociatiilor in scopuri personale. Astea sunt simple speculatii ale tampitului ala de Cristescu.

Rep: Totusi, atat datoria la Dalkia cat si cea de la Rosal este reala, demonstrata prin documente oficiale, conform Legii 544/2001. Cum va explicati ca subinspector Alina Grigore a recomandat NUP?

S.B: Dom’ne, e blonda, saraca. E la inceput, are si ea o scuza. M-am tavalit de doua ori pe jos, i-am spus “copilul meu, copilul meu” si am convins-o. Na, ca intre femei, suntem solidare la prostie. Basca vorbele date ca sa nu fiu atinsa, ca sunt si eu cineva, nu?

Rep: Apropo, cine sunteti?

S.B. Poftim? Sa va dau un exemplu. Eu, la Asociatia Mercur, scara C, nu mai sunt administrator de la inceputul lunii aprilie . Saptamana trecuta am cerut presedintelui de acolo, unul Petre Plesoianu, un tataita fraier pe care l-am invartit pe degete atatia ani, sa imi dea voie sa particip la sedinta lor. Asta a zis da si, mai mult, m-a lasat sa scriu eu procesul verbal, desi nu mai aveam cum, ca nu mai eram administrator. Sa va mai zic una. Aia de la UAP au facut cenzoratul pe ultimul an si a iesit un plus de  100 de milioane de lei vechi. Le-a zis tataita in sedinta despre acest plus. Sa nu se mai bata cu caramida in piept Maria Manea si Dan Surlaru ca sunt corecti, i-am invartit cum am vrut si de data asta.  Indiferent ce au hotarat prostii aia de la Mercur, scara C, in sedinta… ce e scris in procesul verbal, e nul, pentru ca e scris de mine, un om de pe strada, fara atributii in asociatie. Ca sa nu-ti mai spun ca l-am facut pe tataita sa le zica in sedinta ca am plecat ca am vrut eu, nu ca m-au dat ei afara. Acu’ intelegi cine sunt?

Rep: Nu prea, dar incerc. Cate asociatii administrati doamna Baicoianu?

S.B: Eu stiu ca vreo 23, boul ala de Cristescu a descoperit 16, iar blonda de la politie, numai vreo 7 sau 9, ca e blonda, deh. Dar ce mai conteaza? Eu imi vad de treaba mea, desi e mai greu acum, nu mai sunt presedinte  la UAP. Cand eram acolo doar dadeam un telefon, spuneam ca sunt presedinte si rezolvam orice. Stiti pe cineva care vrea sa-si mute copilul de la o scoala la alta, ca il rezolv imediat? Pardon, il rezolvam ca acum e mai greu fara functie. Dar ma descurc, mai dau ochii peste cap, il mai bag pe sot ca e bolnav si e pe moarte. E ca-n Filantropica, cand zicea Dinica: “Ti-e mila? Ti-am luat banii!”.

Rep: Am vazut ca si la Parchet v-ati descurcat. Cum ati reusit sa-i prostiti si pe aia, dupa ce ati trecut de politie?

S.B: Dom’ne, dumneata nu intelegi ca sunt nevinovata. Uita-te la mine, nu-ti inspir incredere?

Rep: Sincer, nu. Asa ca revin, cum ati reusit cu Parchetul?

S.B: Acolo a fost mai simplu. Avocatul meu, la care sotul ii repara masina gratis, e din Iasi. E genial omul asta. Face din cacat bici si mai si trosneste. Daca esti vinovat te face sa te simti nevinovat, iti da, asa, un aer de prospetime. E ca guma Orbit.

Rep: Pai din Iasi e si Alina Barna, procurorul de caz, detasata la Ploiesti. Asta sa fie?

S.B: Nu comentez. Toata lumea a fost prietenoasa cu mine.

Rep: Presedintii de la asociatiile administrate de dumneavoastra cum sunt?

S.B: Vii. Asta e tot ce pot sa va spun. Sunt vii si nu comenteaza. Fac ce vreau cu ei, iar proprietarii niste oameni deosebiti. Habar n-au ca asociatiile sunt datoare la furnizori si pot ramane fara utilitati.

Rep: Cu medierea cum merge?

S.B: Multumesc domnului Adrian Tataru, Cristian Manea, Viorel Dosaru si, bineinteles Alinei Grogore. Niste oameni deosebiti pentru ca daca nu mi-ar fi dat NUP nu as fi putut desfasura activitatea de mediator. Nu ma lasa legea cu cazier. Niste oameni deosebiti. Sa tot "uiti" sa platesti furnizorii,  cu oameni ca ei alaturi. Ca sa nu mai zic de procurorii Alina Barna si Ciprian Pascu.

Rep: O ultima intrebare. Cum s-a putut ca sa inregsitrati peste doua miliarde de lei datorii la furnizori, nu ati incasat de la proprietari intretinerea?

S.B: Tot ce pot sa va spun este ca atata timp cat au caldura in casa, apa calda si apa rece, iar gunoiul le este ridicat, prostii nu stiu si nu-i intereseaza ce e in contabilitatea asociatiei. Gata, ajunge cu interviul. Sunt curata, n-am furat nimic, pupa-le-as  talpa lor de profesionisti. Ha, bine ca nu m-a intrebat nimeni ce am facut cu fondul de rulment de la asociatii. Prost sa fii sa nu vezi cat sunt de deosebita.

Nu va bucurati, interviul este un pamflet …care poate reflecta realitatea. Depinde doar de voi ca sa vedeti care este adevarul!

 

 

 

Comentarii   

0 #2 adminn 17-06-2013 23:01
Citez pe alt administrator:
Ar trebui sa fi dat in judecata pentru toate 'pamfletele"astea, omule.Ai intrecut masura...las-o mai moale,ca nu castigi nimic....nu te-ai inspirat de cei de la Prahova..le merge bine,nu?

Singurul adevar din tot ce ai spus este ca nu castig nimic. De ce as lasa-o mai moale cand adevarul este departe de a fi scos la lumina, pentru ca dumneaei este protejata? Poate ca doamna Baicoianu nu realizeaza ca stiu mai multe decat scriu. Tocmai ca o las mai moale, nu le scriu pe toate. Numai mizerii a facut Ei ar trebui sa ii fie rusine pentru lucrurile pe care le face si spune, nu mie care mi le asum scriindu-le, chiar si sub forma unui pamflet. Spune cine esti, daca vrei sa mai vorbim! de anonimi ca tine sunt satul Imi spui ca am intrecut masura? Nu pot decat sa ma gandesc ca esti un administrator care o intelege pentru ca procedeaza la fel ca ea.
Citat
+1 #1 alt administrator 17-06-2013 22:05
Ar trebui sa fi dat in judecata pentru toate 'pamfletele"astea, omule.Ai intrecut masura...las-o mai moale,ca nu castigi nimic....nu te-ai inspirat de cei de la Prahova..le merge bine,nu?
Citat

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Newsletter

  1. Comentarii
  2. Noutati
  3. Top Stiri

Facebook

Statistici

Vizitatori
1060
Articole
3421
Număr afișări articole
7441370
Vizitatori

Statistici

Azi245
Ieri1803
Saptamana4165
Luna12306
Total2741497

Currently are 108 guests and no members online

Sondaj

Sunteti multumit de primarul ADRIAN DOBRE?

Conect

Parteneri

f_145_145_15658734_00_images_parteneri_sindalimenta145.jpg

Telefoane utile

Apel unic de urgenta
112
CJ Prahova
0244/597171
IPJ Prahova
0244/595.340
Garda de mediu
0244/544.495
Ag. Ptr. Protectia Mediului
0244 / 544.134
Telefonul primarului
0800.800.884
Protectia consumatorului
0244/ 576.436
Prefectura Prahova
0244/ 51.45.45
Electrica
0244/ 929; 0244/ 405.701
Distrigaz
0244.597.786
Apa Nova
0244.407.600
Anticorupţie
0800.806.806

Autentificare

Copyright © 2018 INCOMOD. Ziar on line din Ploiesti, din Prahova, din Romania!. Toate drepturile rezervate.
Joomla! este software liber, distribuit sub licența GNU General Public License.